Programok


Idén is számítunk családok, baráti társaságok, vendéglátó egységek, vállalkozók, civil szervezetek részvételére a 2024. május 18-án megrendezésre kerülő Pünkösdi szezonnyitó és főzőverseny rendezvényen, amely idén is a Rendezvénytéren (Kossuth Lajos utca vége) kerül megrendezésre. (LINK)


Minden évben május utolsó vasárnapján ünnepeljük a Gyermeknapot, amely különleges alkalmat biztosít szülőknek és gyermekeknek egyaránt, hogy együtt töltsenek el egy vidám, feledhetetlen napot. Zamárdi, a Balaton egyik gyöngyszeme, minden évben színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat, hogy együtt ünnepelhessék a gyermekkor örömeit. (LINK)


A varázslatos esten különleges programokkal készülnek a szervezők.

Zenével, előadással idézik meg a történelmi korokat. (LINK)


A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb szabadtéri elektronikus zenei fesztivál Európában. 2007 óta várja a látogatókat, közvetlenül a Balaton partján, a leghíresebb és legizgalmasabb DJ-kel és előadókkal. Európa legmenőbb vízparti zenei fesztiválja 2024. július 3-7. között a megszokott helyen, Zamárdiban. (LINK)


Zamárdi gasztronómiai és szórakoztató rendezvénye idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre 2024. július 18-21. között. 4 nap amikor a balatoni és villányi boroké a főszerep a zamárdi Rendezvénytéren! Koncertek, Szikra László stand-up műsora, bortotó… (LINK)


Idén is megrendezésre kerül augusztus kiemelt eseménye a Balatonon. Hazai és külföldi sztárok gondoskodnak a nyár utolsó nagy fesztiválján a szórakozásról. Több helyszínen számtalan program várja a fesztiválozókat a Balaton partján. (LINK)