Programok


Ez az esemény egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a jazz iránt rajongók és az élőzene szerelmesei összegyűljenek, hogy együtt ünnepeljék ezt a különleges műfajt. (LINK)


Zamárdi gasztronómiai és szórakoztató rendezvénye idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre 2024. július 18-21. között. 4 nap amikor a balatoni és villányi boroké a főszerep a zamárdi Rendezvénytéren! Koncertek, Szikra László stand-up műsora, bortotó… (LINK)


2024. július 23-án a Bajor Gizi Közösségi Ház ad otthont a Klassz a parton programsorozat koncertjének.
Az elegáns, és a Balaton régi villáit idéző közösségi ház méltó helyszíne a fesztivál programjának. (LINK)


2024 július 24-28. között nyolcadik alkalommal rendeznek Sörfesztivált Balatonföldváron.
A balatonföldvári Sörfesztivál helyszíne a Fesztivál tér. (LINK)


2024 július 27-én rendezik meg az ország egyik legnagyobb szabadidős vízisporteseményét, a Zamárdi-Tihany közötti Balaton-átevezést.
A vízi futam távja 8 kilométer, és bármilyen kézzel hajtható vízisport eszközzel, egyedül vagy csapattársakkal teljesíthető. (LINK)


2024 augusztus 1-4. között rendezik meg a Balatoni Játszadalom programsorozatot Zamárdiban.
Az esemény helyszíne idén is a Rendezvénytér. (LINK)


2024 augusztus 16. és 20. között rendezik meg Siófok hagyományos eseményét, a Bor és Kenyér Ünnepét.
Idén is színes programokkal várják az érdeklődőket Siófokon a Bor és Kenyér Ünnepén, mely augusztus 20. köré szerveződik. (LINK)


Idén is megrendezésre kerül augusztus kiemelt eseménye a Balatonon. Hazai és külföldi sztárok gondoskodnak a nyár utolsó nagy fesztiválján a szórakozásról. Több helyszínen számtalan program várja a fesztiválozókat a Balaton partján. (LINK)